web analytics
Gå till innehåll

Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min morbror 70 år! Ett stort GRATTIS till dig. Hoppas du haft en fin dag!

grattis

Lördagen går mot sitt slut för min del. Inte riktigt men nästan. Vi har tagit dagen som den kommit igår. Det har inte blivit mycket gjort men vi har haft trevligt. Nu ikväll så har Tove, Robin, Beatrice och jag spelat lite kort. Vi har spelat musik och vi har skrattat. Det har varit så jättemysigt. Jag älskar kortspel. När jag bodde hemma så gick jag alltid med en kortlek i handen. Pappa brukade säga att jag föddes med kortleken i hand.

Jag och Fredrik var ute med Sally på en långpromenad. Det var skönt att komma ut och gå men det var kallt. Det var bara -2 grader men kallt var det ändå. Det blir så fuktigt i luften.

Stéphanie har sovit hos en kompis sedan igår och ska vara där till i morgon. Sa att hon ska komma i morgon kl 12 för hon måste sortera sina kläder och få in det hon ska behålla i sin garderob. Detsamma gäller Beatrice. De har ju så mycket kläder så det blir en del att sortera.

Hampus ville att vi skulle åka till rinken så de fick åka skridskor. Han var inte så pigg idag så vi får se hur han mår i morgon. Mår han bättre så gör vi lite varm chokladmjölk och tar med oss. Det är mysigt med fika ute. Det är så gott med varm chokladmjölk med när det är snö och is ute.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen tror jag. Ni får ha en fin kväll och sköt om er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: