web analytics
Gå till innehåll

Grattis faster och gudmor

Det har varit många tankar i mitt huvud idag. Många minnen som har kommit fram. Min älskade faster och gudmor Saga skulle blivit 75 år idag. Men tyvärr så finns hon inte längre bland oss. Det är 6 år sedan hon gick bort och saknaden är stor. Jag var mycket hos Saga och Gilbert (hennes man) under helger och lov. Jag tyckte det var roligt och komma dit. Dom hade en svart hund som ofta låg på golvet vid sängen där jag låg. Hon älskade att bli kliad på magen.

Saknad

Idag är det precis 4 1/2 år sedan som pappa gick bort. Saga stod pappa varmt om hjärtat. Jag tror nog att de tar en svängom däruppe. Jag hoppas de båda har det bra. Ja övrig släkt med som inte längre finns bland oss.

Saknad

Jag, Fredrik och barnen åkte till rinken där de kunde åka skridskor. De var duktiga på att åka. Vi hade fika med oss. lite släta bullar, kakor och varm chokladmjölk. Maria kom ner med lite fika hon med. Kaffe bland annat som var gott att få i magen denna kyliga vinterdag.

Utedag

Utedag

Utedag

Jag och Stéphanie gick upp till pappas grav en stund. Slängde blommorna som inte var så fina längre. Tråkig årstid för man kan inte göra någonting däruppe. Jag längtar till våren så jag kan göra i ordning på graven. Sätta nya blommor och lägga ny jord. Putsa av stenen och fågeln som sitter på den.

Ser ni på Farmen? Vi gör det här hemma. Idag är det kamp mellan två farmare. Vi får väl se vem som vinner. Jag hoppas det blir en ny storbonde bara för han som är det nu går ju bara med händerna i byxfickan. Jag hade önskat att Yvonne som kvinnan heter skulle bli vald som kämpe för hon är så dryg. Hon tror hon kan allt och är bäst på allt.

Nu ska jag spela lite kort med barnen. Ni får ha en trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: