web analytics
Gå till innehåll

Grattis på födelsedagen

Idag är det den tredje maj och sambon fyller år idag. Den firade vi först med att sambon jobbade 😉 och jag var hemma med mina två minste. Men sambon slutade sitt arbete och det var dags att fira födelsedagsbarnet.

Det var meningen att vi skulle ge honom kaffe på sängen och sjunga för honom i morse men vi försov oss så det var bara att springa upp från sängen och få upp barnen.

Fredrik önskade sig smörgåstårta till middag idag så den stod jag och dottern Stéphanie med i går. Stéphanie skar brödet och hjälpte mig att stryka på smeten. Den såg väldigt fin ut.

Jag slog in några paket i går och resten tog jag idag. Att slå in paket har man ju övat på nu i några års tid, men ändå så såg de ut som alla andra paket som man slår in 😉

Födelsedagen firades av mig och barnen, samt Wiktoria och Wilma. Mamma och resten av gänget var här förra helgen och där gav mamma och hennes sambo två paket till honom.

Ja han blev uppvaktad av oss som verkligen älskar honom och det ska gudarna veta att det gör vi hela familjen.

Jag hittade en tavla som var som klippt och skuren för Fredrik. Det stod Världens bästa pappa. Puss och kram, Älskar dig samt Tack för att du finns.

Han fick Jenny Saléns nya skiva, Mot nya mål. Han önskade sig den så jag visste att han skulle tycka om den. Sedan blev det två spännande filmer och en jacka som han kan ha nu när det blir fina vårkvällar. Sedan fick han två trisslotter som det var vinst på. Det var ju roligt att det var vinst på båda.

Av mamma o hennes sambo plus hund så fick han två tallrikar där det stod Öland på samt en snaps ringklocka. Den hade en skruvkorksöppnare och en vanlig flasköppnare hängandes vid sidan. Den var rätt så tuff.

Vi har ätit smörgåstårta och druckit kaffe. Det gick till och med ner en liten bit av daimtårtan som vi hade till kaffet. Det var både roligt och trevligt. Jag fick skratta så jag nästan grät.

Jag hoppas och tror att sambon fick en fin födelsedag. Nedan är några bilder från dagen.

Intressant?

1 reaktion på ”Grattis på födelsedagen

  1. Anonymous

    Tack så mycket för den goda smörgåstårtan och de fina presenterna! Älskar Dig o alla våra barn!
    mvh
    Fredrik

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: