web analytics
Gå till innehåll

Grillning en solig sommardag

Igår var vi ute hela dagen. Det var så skönt ute. Dock fick jag sitta i skuggan mestadels för det var för varmt ute i solen. På kvällen när Fredrik slutade sitt jobb så gick vi till Dovreviken för att grilla hamburgare. Barnen kunde bada om de ville. Vi hade Sally med oss och hon var inte sen med att hoppa i plurret. Jag kunde inte äta hamburgaren jag fick. Det var trådigt och dant och det fastnade liksom i halsen. Jag får göra egna hädanefter. Nu åt jag lite innan vi gick iväg så jag var inte tom i magen i alla fall. Övriga familjemedlemmar tyckte att maten satt där den skulle i alla fall.

Vi solade lite och bara fanns för ett ögonblick. Det fanns inga andra på stranden så vi hade den för oss själva. Skönt det egentligen. Finns inget värre än att behöva tränga sig bland andra människor.

Idag står det solning på schemat. Vi ska slappa och bara finnas till. Man får ta vara på sommarlovet för den springer iväg. Det är 3 veckor sedan som barnen slutade skolan och om två veckor blir det Böda. Jag hinner inte med tiden.

Ni får ha en underbar dag och sköt om er <3

Dovreviken

Dovreviken

Dovreviken

Dovreviken

Dovreviken

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: