web analytics
Gå till innehåll

Helgen har gått

Helgen har sprungit iväg. Vi har inte gjort något speciellt. Det var loppis i lördags på folkan här i Borgholm. Såöde lite där och jag handlade lite med. Så är det alltid. Det hände en tråkig olycka på eftermiddagen då en sportbil körde in i en folkmassa. Tack och lov så var inte några av mina barn där nere. Det blev flera skadade och några blev det allvarligt. Jag hoppas det går bra för dom.

Idag kom gamla kompisar till mig och hälsade på. De är inte gamla i åldern utan det är årtalet som vi har känt varandra som står för det gamla. 18 år är några år. Det var roligt att de kom. De hade alla sina 6 barn med sig och den minsta var ju bara så go. 6 veckor gammal flicka. Ja jag har snusat bebis idag.

Ikväll är det fotboll och jag ska se på det. Om jag orkar ska jag kanske tillägga. Jag är så trött för jag har inte sovit så bra i natt. Det är Spanien mot Italien och de flesta verkar heja på Spanien, men jag hejar på Italien!

Jag hoppas ni alla har det bra och mår bra. Skickar varma kramar till er.

Intressant?

1 reaktion på ”Helgen har gått

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: