web analytics
Gå till innehåll

Hemläxa i solen

Jag gör min hemläxa som jag får från min terapi. Måndagens session har fått mig att tänka och reflektera över både mina känslor och tankar. Jag har så svårt att beskriva känslor ibland, mycket för att jag inte alltid vet vad jag känner. Ibland så kan vissa känslor skrämma mig och det kan delvis bero på att jag inte alltid vilken känsla det är som hälsar på.

Det har varit mycket kämpigt genom uppväxten och även genom det vuxna livet och nu är det kämpigt för att framtiden ska bli bra. Det gör vi alla lite till mans men att gå igenom det förflutna för att få en bra framtid är jobbigt. Det tar så mycket energi. Men men, det blir bra i slutändan. Det brukar bli det i alla fall.

Nästa vecka är sista gången innan min terapeut går på semester. Jag vill också ha semester men jag vet att om jag inte fortsätter jobba med mig själv under dessa veckor som hon har semester så blir det extra jobbigt när jag tar tag i det igen. Det går ju lättare och lättare så det är bara att köra på. Någon gång kommer jag över mållinjen.

Jag har suttit och ritat. Är ingen konstnär precis men det är rogivande. Får tänka på annat en stund. Jag skulle vilja lära mig att måla på riktigt. Min pappa var duktig på att rita och måla. Tänk om man hade varit hälften så bra som han var. Dock så tror jag att vi alla har något som vi är extra bra på. Man ska bara hitta det. Jag söker fortfarande.

Nej, nu blir det ett glas isvatten och en plats i solen.

Ha det gott och sköt om er.

Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: