Gå till innehåll

Hemmaträning – Jobba med din kropp

Jag har börjat med att ta långa promenader på kvällarna. Jag har sagt att jag inte bryr mig om hur långt jag går, men promenaden ska vara minst en timma. Det är så skönt att röra på sig. Jag tänkte om jag skulle börja gymma men det kostar ju så mycket pengar. Att träna hemma hade varit perfekt för jag tror att det är lättare att ta sig tid då. Men redskap är u så dyrt. När jag sprang över en E-bok så kunde jag inte låta bli att stanna upp och kika lite extra. Boken handlade om hur man kan träna helt utan redskap. Perfekt.

Hemmaträning är ju något som hade passat mig, speciellt om man inte behöver något redskap. Redskapet är ju ens egen kropp. I boken får man tips om två olika program som man an träna efter. Träningsprogrammen tar inte så lång tid och det är ju perfekt. Jag tror på det där om att använda sin kropp som redskap. Man arbetar med sin egen kroppsvikt.

Hur tränar du? Fungerar det bra eller får du ibland förhinder pga brist av tid? Mitt fungerar inte så bra men jag ska börja med att ha hemmaträning och sedan ta mig ut bland andra. Det passar mig bra tycker jag.

Hemmaträning

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: