web analytics
Gå till innehåll

Hissen går inte enda upp

Sitter här med lite ångest I bröstkorgen. Tog mig I kragen och gick ut. Tänkte att ångesten bryts men det funkade inte. Jag var på terapin igår. Förmodligen därför. Egentligen skulle jag behöva terapi efter en terapisession. Det är jobbiga saker man kommer in på. Jag förstår inte allt som händer och sker inom mig. Mina tankar stämmer inte överens med mina känslor. Att sitta och förklara något som jag inte finner ors på är inte så lätt. Det som jag tycker låter logiskt är inte det alltid. Jag vet vad som har hänt men hissen går inte enda upp i alla fall. Jag vet men förstår inte. Ibland känner jag mig så korkad.

Jag är så trött idag. Hjärnan har gått på högvarv. Det är inte konstigt att man är trött om dagarna. Måste tänka på att jag måste ta det lugnt. Ta hand om mig själv. Halva dagen har gått. Resten av dagen har jag framför mig. Vill egentligen bara gå och lägga mig men det kan jag ju inte göra.

I söndags tänkte jag på mig själv. Jag och Fredrik åkte till Fredriksdalsteatern i Helsingborg och tittade på Två man om en änka med Eva Rydberg och Per Andersson. Den var super. Det är en stor park man kommer in i och miljön är så fin. Har länge velat åka till Fredriksdalsteatern. Ville åka redan på Nils Poppes tid. Äntligen blev det av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: