web analytics
Gå till innehåll

Så är det ibland

Att bland annat känna sig värdelös, patetisk, överdriven, ledsen, förtvivlad hör till min vardag så jag borde vara van. Men det är jobbigt när ens känslor stormar inom en. Jag försöker stanna upp och känna efter vad det är jag känner just i stunden men det är svårt då dom avlöser varandra. Större delen av dagen igår gick jag med ångest. Idag hoppas jag på att det ska bli färre timmar med det.

Jag känner ofta av ångesten i anslutning till min terapi. Vilket inte är konstigt. Jag kan ha ångest utöver det med men mer dagarna efter en session. Vi pratar om jobbiga saker och tankarna får ett nytt liv kan man säga. Jag kan komma in på händelser som ger mig en känsla och den kan vara svår att tackla. Men jag försöker tänka på vad min terapeut säger. Dock är det svårt att gå emot känslan som jag får och tänka på nuet när man hamnar i dåtid. Det är så svårt att förklara. Jag lär mig något nytt varje gång. Ibland får min terapeut tjata för att det ska gå in i mitt huvud. Jag glömmer och ibland så är det som att hon säger det för första gången.

Ja så är det ibland.

Det är redan torsdag. På måndag börjar pojkarna i skolan igen. Då är sommarlovet är över för denna gång. Det har blivit lovat fint sommarväder resten av månaden men kan man tro på det? Nej! Det återstår att se. Hoppas kan man ju göra.

Jag har lite i agendan som händer framöver. Min brorsdotter ska döpas, jag ska hälsa på bästa Helen och sedan ska jag och Stéphanie till Beatrice för att hämta hem henne lagom till skördefesten. Det ser jag fram emot. Vi brukar åka ner till Eriksöre på skördefesten. Det är så mysigt där. Dock när skördefesten har är över så har hösten kommit. Det betyder blåst, regn och kyla. Efter hösten kommer ännu mer kyla. Inget jag längtar efter men inget jag kan höra något åt.

Nu ska jag umgås med mina hundar. Önskar er en fin dag ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: