web analytics
Gå till innehåll

Hög blodsocker

Inte så konstigt att man däckade. Högt socker. Skulle egentligen behövt att gå en långpromenad om jag hade orkat hålla mig vaken. Nu är sockret normalt igen. Jag måste verkligen tänka på vad jag äter men ibland så faller man för frestelsen.

Diabetes

Annars har jag tvättat idag. Det innebär en massa kläder som ska vikas, men det tar jag i morgon. Jag har börjat få mina sår på händerna igen. Speciellt den högra handen. Det gör ont kan jag säga. Jag ska helst inte röra i vatten men det är ju svårt att undvika det med. Jag har ju nickelallergi och kontakteksem. Ingen bra kombination. Jag får blåsor som sedan spricker.

Jag har ont i mina leder, speciellt i benen. Det är alltid värst på hösten och vintern. Jag hoppas på en bra vinter. Dock så längtar jag till våren för då är det inte långt kvar till sommaren och dit längtar jag verkligen till. Jag är en sommarmänniska. Jag älskar att sitta ute i trädgården. Ta barnen till stranden eller gå till lekplatsen. Bara ta dagen som den kommer och bara njuta av varje sekund av den.

Så vad händer i kväll hos er då? Själv ska jag se på Efterlyst hade jag tänkt. Umgås med familjen och dricka min kopp kaffe. Det ska bli gott. Jag hoppas ni andra får en fin kväll.

Jag har placerat min blogg i Borgholmbloggkartan.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: