web analytics
Gå till innehåll

Oiidesign enligt Elisabeth

BarnkläderDet går mot vintertider och det börjar bli dags att förnya ytterkläderna i garderoberna. Jag har redan börjat att fylla ut vår garderob. Det finns en web-shop som jag varmt vill rekommendera. Den heter Oiidesign. Jag har kikat in där flera gånger och deras kläder är verkligen så fina. Jag har ju en liten snäcka i familjen som inte är så gammal. Hon skulle bli superfin i dessa snygga kläder från Oiidesign.

När jag köper kläder så vill jag att de ska ha bra kvalité. De ska klara av många tvättar i en tvättmaskin. De ska vara slitstarka och tåla att ett barn åker rutschkana och de ska kunna sitta ner på marken utan att man ska vara rädd för att det ska gå hål på kläderna. Samtidigt vill jag ju att kläderna ska se snygga ut.

 

Barnkläder

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: