web analytics
Gå till innehåll

Hösten är kommen med stormsteg

Idag är sommaren över för denna gång. Nu får vi förhoppningsvis fina höstdagar som kantas av varm sol. Det är lite blåsigt ute och det ser ut som att det ska regna precis när som helst. Det är inte såå att man vill gå i linne och shorts i alla fall. barnen är i skolan och jag sitter här hemma med Sally. Tove och Nellie sover än. Det är tyst och stilla i huset Det är man inte van vid. Jag har haft barnen hemma hela sommaren s det känns konstigt nu nr man sitter här själv. Mina planer för dagen är att fortsätta tvätta och förhoppningsvis kunna vika den med. Har ont i min rygg och min höft idag å jag får ta det jag kan.

Igår var jag uppe på pappas grav och vattnade. Två stora kannor fick jag ta för det var så torrt. De har tagit bort häcken mellan gravraderna men de ska sätta ny nu till hösten. Jag och Fredrik åkte till hans pappas grav och satte rosor. Igår var det 14 år sedan han gick bort. Tyvärr hann jag aldrig träffa honom. Det hade jag gärna gjort.

Sally har slutat att löpa för denna gång. Nu hoppas jag att det dröjer till nästa gång. Jag vet inte riktigt hur lång tid emellan som tikar löper. Hon var så glad och se mig när jag kom hem häromdagen. Hon gnydde och sprang rundor i hela trädgården, sen så skulle hon sitta i mitt knä och kela. Hon är så go.

Nu ska jag ta mig till tvättstugan och göra lite nytta. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: