web analytics
Gå till innehåll

Hundar är livet

Vad vore livet utan hund? I mitt fall väldigt fattigt. Hundar är underbara skapelser. Man kan ge dom kärlek och man får dubbelt tillbaka. Är man ledsen en dag så sätter man sig hos en hund. Genast då känns det lite bättre. Är man arg eller frustrerad så sätter man sig hos en hund. Helt plötsligt så har man fått en helt annan förståelse för hur livet är. Till en viss del i alla fall.

Jag vill nog bli en hund i mitt nästa liv 😊......eller?....Nej kanske inte. Man vet ju inte vart man hamnar. Det finns ju dom som är elaka mot djur. En del torteras. En del slängs ut på gatan och sedan får dom leva där bäst dom kan.

Jag förstår inte hur vissa människor är skapta ärligt talat. Jag såg en film om seriemördare Ted Bundy och det var så svårt att sätta sig in i det han gjorde. Tack och lov för den människan...Ja vad ska jag säga. Han var inte helt frisk! Får man lov och skriva det så? Han och många andra likasinnade har jag ingen förståelse alls för. Det sägs att många av dessa som utför sådana hemska brott son Ted Bundy har själva haft en dålig uppväxt. En del har blivit sexuellt utnyttjade. Är det ett sammanträffande att dom har varit utsatta själva? Jag vet inte. Själv så vet jag att det finns massor av andra som haft en dålig uppväxt som inte har valt att mörda och lemlästa andra människor.

Usch...Det finns verkligen massor med människor som är som djävulen själv men sedan finns det även massor som har ett gott hjärta!

Ja...Det var mina tankar för dagen. Jag började med hundar som gick över till seriemördare. Så är det när man låter ena tanken avlösa den andra.

Idag har jag gjort lite nytta. Mitt kök och hall har blivit städade. Disken är tagen och tvätten är i maskinen. Solen lyser och äntligen blev det kaffe i trädgården. Det är en fin dag idag 😊

Jag hoppas att ni alla har det bra. Önskar er en superfin helg. Kram och sköt om er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Hundar är livet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: