web analytics
Gå till innehåll

Hur tänkte butikschefen egentligen?

Idag har var småpojkarna i skolan och när halva skoldagen hade gått så ringde Stéphanie och sa att hon inte mådde bra. Hon var hemma när jag kom från stan. Vi hämtade de små killarna och sedan strandade vi lekplatsen på skolan medan vi väntade på tvillingarna. Hampus och Pontus hade roligt.

Jag har annars plockat lite här hemma. Fixat i ordning tvätten och fått in det i skåpen. Två halsband har jag hunnit att göra. Det blev i barnstorlek denna gången.

När vi var i stan så gick vi förbi en klädaffär och jag kunde inte låta bli att ta foto. Jag vet inte vad butiksägaren tänkte på när han fixade i ordning i fönstret men han måste ha tänkt på något helt annat än sina kläder iaf.

Ja stans bästa skinnväskor. Så är det mestadels kläder där hänger. Man kan i och för sig se några väskor på golvet men det är knappast dom man tittar på. I det andra fönstret hade han tidigare väskor. Bara väskor i alla storlekar. Fast på fönstret hade han skrivit: Herrkläder.

Ja....jag vet inte vad man ska säga. Det ger inte någon trovärdig blick i det hela. Personligen handlar jag inte i den butiken mera. Man får inte vara ifred inne i butiken utan man har chefen efter sig och han vill bara få sålt sina saker. Man känner sig ibland tvingad att köpa kläder eller väskor bara för att bli av med honom.

Nu ska jag natta min kudde så jag säger god natt och sov gott.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Hur tänkte butikschefen egentligen?

 1. dalkullan

  Det är det värsta som finns, ja lustigt också när det står så och sedan typ bara kläder i butiken...undra hur de tänkte där 😛

  Ha det gott

  ps mina adventstävlingar är nu igång 🙂

  Svara
 2. Lininski

  Jag undviker också butiker där man blir förföljd och inte får titta ifred. Många gånger vill man ju bara titta men ibland känns det som att man MÅSTE köpa något om man går in! =(

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: