web analytics
Gå till innehåll

Hur vill jag ha det i framtiden?

Dagarna springer iväg och jag med den. Vi var på Dollarstore och min ena son sa: Vad gammal du ser ut.

Han såg mitt gråa hår så det var därför. Men det fick mig att fundera på mycket. Vad jag har haft, vad jag har och vad framtiden kan ge. Samt även vad jag missar.

Hur vill jag att livet ska se ut? Mitt yngsta barn går mot 14 år vilket innebär att jag inte har några småbarn. Idag så har jag rutiner då de går i skolan. Jag umgås med mina barn. Spelar spel, ser på film. Eller så är vi ute och går. När mina barn flyger ut ur boet, hur kommer det då se ut?

Ska jag se hur det är idag så kommer jag bli väldigt ensam. Har ingen att prata med. Det känns som att jag kommer bli isolerad. Det är så det känns och så jag tänker att det kommer att bli. Vill jag ha det så? Nej jag tror inte det. Jag tycker att det är roligt att göra något tillsammans. Ta en promenad. Fotografera. Göra något tillsammans med barnen. Gå med hundarna. Vara närvarande i nuet.

Jag var ute och gick med mina tvillingar, samt Benjamins flickvän och barn. Vi tog en glass och satt i en mysig trädgård och åt den där. Sedan gick färden vidare hem. Tog ut hundarna och det är roligt att titta på dom medan de leker.

Ikväll ska jag ta det lugnt. Göra min hemuppgift och sedan sova. Jag hoppas att ni alla får en fin kväll. Kram på er!

Liam ❤

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: