web analytics
Gå till innehåll

Ikea, Julie Andrews och havet

Det har varit en fin dag idag. Solen har varit framme och man har kunnat vara ute. Vi har hunnit med en hel del idag tycker jag. Jag har tvättat några maskiner tvätt och fått in dom i skåpet. Sambon klippte gräs och jag o Beatrice räfsade ihop gräset. Sen åkte vi ut till min svärmor och lämnade släpet där.

Tvillingarna och deras klass samlades på stranden idag. Med föräldrar 😉 Vi hade trevligt. Några av barnen vågade sig ner i det kalla vattnet. Jag kände på det men det var allt med. Jag badar nog inte förrän i Augusti 😉 Jag är en badkruka helt enkelt.

Stéphanie och Beatrice hoppade i o de var lika glada för det

 De andra killarna sprang runt o lekte. Det var gungor, klätterställning och fotboll. Vi vuxna låg eller satt på gräsmattan och tittade oss trötta på all energi barnen sprudlade ut 😉

Här under gungar Stéphanie och Pontus

 Fredrik sitter och njuter av solen

Vi bor 10 min ifrån denna underbara strand. Jag älskar naturen här på Öland. Ja naturen oavsett vart den befinner sig. Havet är något speciellt. Jag kan bara sitta och njuta och drömma mig bort när jag tittar ut i evigheten.

Efter träffen med gänget så åkte vi in till Kalmar. Vi tog en tur till Ikea. De har så fina gröna växter där så vi köpte några för att ha på altanen. Hampus passade på att få en gratis tur med vagnen 🙂

Vi körde mot Öland igen och hamnade hos min svärmor igen. Vi hjälpte henne med att bära en massa lådor och hon bjöd på middag. Stéphanie sa till henne att hon bara skulle äta grönsaker för att hon helt plötsligt hade blivit vegetaria. Iris skojade till det o gav henne en hel tallrik med grönsaker.

 Robin njuter av maten

Efter maten så fortsatte barnen att leka

Vi åkte hem o jag satte i gång en ny maskin tvätt. Duschade av de 4 minste barnen. Läste saga om ett ägg med drömmar och sen satte jag mig här. Har precis sett klart en film med Julie Andrews. Victor/Victoria. Den är bra. Har sett den tidigare men den är helt klart värd att se på fler ggr.

Nu ska jag dock lägga mig. Det kommer en dag i morgon med o det är dags att jobba då. Ha en fortsatt fin kväll och god natt sov gott.
http://intressant.se/intressant

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

2 reaktioner på ”Ikea, Julie Andrews och havet

 1. supermom

  Hej där!

  Vad kul att hitta en storfamilj till så här på nätet...

  Skönt att veta att man inte är ensam där ute i vida världen. 🙂

  Vad underbart ni verkar bo!

  Kommer definitivt att titta in igen...

  Svara
 2. Smulan

  Ja det är roligt när man ser fler som en själv 😉 Det är inte ofta man stöter på dom.

  Roligt att du kom förbi o du är välkommen tillbaka 😀

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: