web analytics
Gå till innehåll

Jag är döv!

Jag städade i köket o twinsen satt vid vars en dator. Vid den ena datorn så spelades denna låten:

Vid den andra datorn så kom denna låten ur högtalaren:

Jag försökte lyssna men hur mycket jag än lyssnade så tyckte jag att det var samma låt?!
Barnen vill höra sin egen låt så det enda man hör förutom rulla fram är:

-Benjamin! Skruva ner!
-Beatrice! Ta ner ljudet!
Hampus: Var tyst! Jag hör inte tv:n.


Mamma
Mamma
Mamma
MAMMAAAAAAAAAA

Vid det laget så kniper jag med ögonen och håller mig för öronen men tror ni att det hjälpte? Nej då. Det var bara att vara så snäll (mogen) att gå in till dessa ljuvliga änglar(med svarta vingar) och upplysa dom fint och bestämt att det var bara att hålla tyyyyyyyyyyyyyyyyst!

Nej inte riktigt. Det var vad jag tänkte. Däremot sa jag till dom att samsas och lyssna efter varandra. -Meeeeeeeeeeeeen! Jag vill oxå höra....bla bla bla bla bla.

Jag lät de spela och gick upp och storstädade toaletten i stället. Det var lugnast så 😉 Iaf för mina öron. Så nu har jag en skinande ren toalett och de små är nyduschade. Jag hnn t.o.m dammsuga av köket och hallen. Nu sitter jag här o tänkte varva ner en stund.

Fredrik är på övning så jag är själv hemma med barnen. Mysigt det med. Det blir House på tv och kanske en film sen. Vi får se vad kvällen har att erbjuda. Vad ska ni själva hitta på med då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: