web analytics
Gå till innehåll

Jag är i vanliga fall positiv

Denna dagen har gått fort ändå trots allt. Jag har fixat en kompis cykel. Det var punktering på den. Sedan hjälpte hon och Eric mig att sätta upp vår pool tillsammans med min, min syster och mina barn. Den är skurad men vattnet ska tömmas och sedan fyllas på igen. Det blir ett jobb för Fredrik I alla fall att tömma den.

Jag sov inte med någon reda i natt och idag har jag varit trött. Det har varit en sådan där dag då man gnäller om allt och inget. Det är så skönt att vara så negativ ibland faktiskt. Jag är annars en positiv person men ibland så är det skönt att bara få vräka av sig lite och det har jag gjort idag fast med ironi och med en smula glimt i ögat.

Vi har ätit spagetti med köttfärssås och vi har städat. Lite flitiga har vi varit. Jag har även hunnit med att göra lite smycken. Nu ska jag dock ta det lugnt och ingenting göra.

Ha en fin kväll.

Intressant?

2 reaktioner på ”Jag är i vanliga fall positiv

  1. En chic mammas bekännelser

    Hej. Visst är det trist, brukar med bara lägga locket på men kände att nä nu får jag ta ett slut på detta 🙂

    Tack för din kommentar och wow för 7 barn 😀 själv har jag 1 och visst det blir allt 1 till senare men jag är riktigt imponerad. Underbart med stor familj !!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: