web analytics
Gå till innehåll

Jag förstår inte hur du orkar ärligt talat

Jag har bloggat nu i rätt så många år. Jag har fått en del läsare genom åren och varför de väljer att läsa det jag skriver vet ju bara dom som väljer att läsa. Men jag vet att några av dom som kommer in här läser för att lämna kommentarer om saker de inte vet något om. Jag har en som kallar sig L här. Hon kommenterar om saker hon inte har någon aning om. Ja jag skrev hon för det är just det det är.

Denna "kvinna" verkar helt besatt av mig. Hon envisas med att komma in här och komma med små spydiga kommentarer men hon är för feg för att ta det öga mot öga med mig. Undrar varför? Varför så feg? Kanske så beror det på att "människan" verkligen är fegare än vad jag trodde. Hon vågar inte stå upp för sina åsikter! Men blir jag påverkad av hennes negativitet? Nej det blir jag inte. Jag är smickrad av att "människan" återkommer hela tiden och läser min blogg och sedan tar sig tid till att kommentera. Att det sen inte är något en intelligent människa skulle skriva är ju en annan sak!

Till dig du ointelligenta varelse. Vid din ålder så borde du veta bättre. Jag trodde inte att du kunde sjunka längre ner i skiten än vad du gjorde tidigt i våras men ack så fel jag hade. Helt otroligt! Att du bara orkar kräla där nere i dyn?! Det är inte sunt av dig att vara så besatt av en annan människa som du är. Det är ju för tusan sjukligt.

Men men...det är inte lätt att vara gammal och inte veta bättre än så här!

Idag har det varit en bra dag. Skönt. Vi har tagit dagen som den har kommit och gjort det bästa av den. I morgon har jag en son som fyller år så det ska bli lite firande här hemma. Tacos är beställt.

Ja då vankas det snart jul. Jag längtar så. Jag trivs som bäst när jag har min älskade familj runtomkring mig. Vi planerar för fullt för att julen ska bli så bra som möjligt. Barnen längtar naturligtvis hahaha. Jag har fynad lite på internet och en del har jag handlat ut i butikerna. Jag har ju 7 barn, två svärdöttar och en svärson samt 3 barnbarn att handla till. Men den som än så länge fått flest paket är Fredrik. Han har nog varit snäll i år hahaha.

Ja när jag tänker på min familj så blir jag stolt. När jag ser på mina barn så tänker jag att jag faktiskt har gjort något bra här i livet. Jag älskar min stora familj och det kan ingen ta ifrån mig. Att varje dag få känna deras kärlek gör mig stark. Jag klarar av vad som helst med dom vid min sida.

Så Come on som de säger i USA. Come on!

4 reaktioner på ”Jag förstår inte hur du orkar ärligt talat

 1. Anna-Karin

  jag beundrar dig verkligen du är helt fantastisk som orkar när du mår så dåligt 7 barn 3 barnbarn du är underbar.
  Din svärmor kan du be dra åt skogen. Ta henne till er och sätt henne på plats en gång för alla slå näven i bordet. Hon ska inte ta huset från er. Gör huset till erat du och Fredrik. Hon ska inte äga huset det ska ni göra.
  Anna-Karin heter jag bor KARLSKOGA Värmland jag sitter i rullstol sen jag var 5 år jag blev sjuk en juni dag 1983. Jag vet hur det är att ha det jobbigt förstår dig fullkomligt. 7 operationer gått på särskolan skulle inte klara av vanlig skola
  En storebror Erik bor 70 mil från oss jag och mina föräldrar. Mamma lärare svenska pappa maskinist båda pensionärer nu. Pappa blev pensionär sista juni i år. Precis blivit pensionär Erik är rektor på en skola ja hans barns skola. Erik har en fru 3 år yngre Marie jag är 1 år äldre än Marie. Dom har 3 barn Malte 2012 Ronja 2005 Selma 2007 3 katter 26 hönor och en hög vacklar det är ett slags höna tror jag. Dom bor i Noraström ett samhälle 1 mil från Kramfors åka över Höga kusten bron måste man. Dom bor i ett stort vit villa tagit över Maries föräldrahem. Mias föräldrar orkade inte bo kvar dom köpte huset av dom. Jag bor på ett gruppboende för handikappade jag kan inte göra allt måste ha hjälp med saker. Bädda sängen kan jag inte.
  Mina 2 största intressen är mitt fadderbarn Annet i Uganda och att resa utomlands. Nu tillåter min ekonomi inte att åka utomlands. Jag är berest. 17 länder alla i Europa. Vill se Europas länder huvudstäder. Amsterdam tulpan parken Barcelona gå på fotbollsmatch Barcelona Arsenal gå på fotboll. Jag är galen i fotboll det är vi alla i vår familj. Mia är inte intresserad. Marie kallas för Mia. Nästan alla säger Mia till henne.
  jag har ingen webbplats. Jag vill blogga men jag vet inte hur man gör för att få till en blogg. Jag har bloggat tidigare men gav upp. Försökt i år med blogg svårt är det.

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Hej Anna-Karin. Tack för din kommentar. Jag är ledsen för att du har råkat ut för det du har gjort. Att sitta i rullstol är inget man ömskar någon. Du vekar vara en stark tjej ändå och det beundrar jag.
   Är du inte vam vid att blogga på egen sida så ta någon sida som redan har färdiga teman som till exempel Blogger.com. Jag använer mig av wordpress. Jag har ett köpt namn men man kan ha blogg på wordpress.com gratis.
   Fotboll är vi också intresserade av men jag var mest intresserad att se min son spela 🙂
   Ha en fin dag och sköt om dig!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: