web analytics
Gå till innehåll

Jag har en date

Jag tar en dag i taget. Timmarna går sakta och det känns ibland som evigheter. Jag tänker lyd min kropp och bara göra det som gynnar mig. Alltså att ta det lugnt och inte anstränga mig. Doktorn sa igår: Tänk på dig själv. Glöm inte bort dig själv i allt som händer runtomkring dig. Jag ska försöka lyda hennes råd. Ska till doktorn igen nästa vecka för hon ville se hur jag mådde. Det är skönt när man stöter på en läkare som faktiskt sätter sig ner och tar sig tid för att lyssna. Hon gör inte bara sitt jobb utan hon bryr sig med. Det är verkligen skönt.

Jag har inte gjort ett skvatt idag. Igår tvättade jag på och idag skulle jag städa men jag tar det senare. Vädret är skönt ute. Soligt men lite blåsigt. Ska ut i det fria när jag ska hämta de två små på skolan.

I min planering så har jag tackkort. De ska göras och skickas iväg men vi måste bestämma vilket bröllopskort som ska vara med. Det var inte det lättaste att bestämma det kan jag säga. Men vi kommer nog överens om en bild. Dt blir en del att skicka ut med så jag får göra många kopior. Adresserna ska hämtas in och sedan är det klart. Det låter enklare än vad det är. Det tar sin lilla tid.

Jag väntar in min man för vi ska ta en fika på stan. Ska bli mysigt. Vi har inte gjort det på år och dag så det ser jag fram emot. Ha en fin dag!

IMG_1706

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: