web analytics
Gå till innehåll

Jag har monster till barn

 Dessa två små inte så oskyldiga småkillar har jag fått för mina synders skull. De ser väldigt lugna ut men skenet bedrar.

Det är två monsters som har vigt sina liv till att driva mig till vansinne. Jag är helt säker på det!

De vaknar alltför tidigt på morgonen o allt är den j***a timmens fel som man envist ska skruva tillbaka. Allt för att inte ligga stilla så hoppar de på mig.

Efter en timmes stoj i min säng och där mina gråa hår syns så satte Fredrik i gång tv:n så de kunde få se tecknat. De lugnade ner sig direkt och började se så oskyldiga ut.

Hmmmm. Men oavsett hur stojiga de kan bli så är de för goa. De vet om det med och de utnyttjar det till fullt. De vet hur en slipsten ska dras dessa ungar 😉

Jag såg att jag har en ny följare till bloggen. Vad rolig 🙂 Välkommen Cecilia!

Jag såg på Idol i går, men jag orkade inte sitta uppe för att se vem som åkte ut, men jag läste i aftonbladet att det var Geir som fick gå. Det fanns de som var sämre än honom. Linnéa tex. Hon kunde ha åkt men nej då. Det ska vara en av de bästa!

Läste även att Fritzl har gjort sin första tv-intervju. Vad spännande ? Vad den mannen än har o säga så kan det inte vara av intresse. Aftonbladet valde att skriva artikeln som EXKLUSIVT. Ja man kan ju tolka saker o ting som man vill men EXKLUSIVT???

Sist men inte minst.

Låt kungen vara

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

4 reaktioner på ”Jag har monster till barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: