web analytics
Gå till innehåll

Biobiljetter mot våldtäktsförsök?

Hade en taxichaufför gjort ett våldtäktsförsök på mig och jag hade blivit erbjuden biobiljetter som plåster på såren så hade jag nog inte sett det som en vänlig gest utan mer som en mutning. Det är min första tanke. Min nästa blir nog densamma tror jag. Jag hade nog känt mig illa till mods iaf.

Dagen har sprungit i väg o jag har faktiskt varit mycket flitig idag. Iaf om jag får säga det själv. Jag har tvättat (som vanligt) men jag har även vikt 5 tvättkorgar fulla med kläder! Så skönt att ha garderoberna fulla igen. Det vara dock inte så länge för i morgon är det duschdags för alla barnen o då fylls tvättkorgarna igen.

Stora sonen åkte hem idag. Har varit jätteroligt att ha alla barnen samlade under ett o samma tak en hel vecka. Det händer inte alltid kan jag säga. Det är ju så när stora sonen går på en skola på en annan ort.

Jag hade småpojkarna hemma från dagis idag. Jag ångrade det nästan en timme efter vi ringde o tog de lediga. De är så aktiva och man kan inte göra så mycket annat än att hålla koll på dom om man inte vill ha bombnedslag hemma 😉

Pontus hade mycket roligt nu i kväll. Ja han var inte ensam om det för storebror Hampus hjälpte så gärna till så. De tyckte golvet var för rent för de hällde ut strösocker och vällingspulver ut på köksgolvet.

Här satt man i godan ro o tittade på Idol. Helt plötsligt blev det tyst och då blir man ju misstänksam. Dottern tittar ut i köket o då sitter dessa två små pojkar där o badar i strösocker och vällingspulver. Det var bara att dammsuga och se glad ut!

Jag missade inte hela Idol iaf. Jag tycker Geir är bäst bland killarna. Ja Andreas är oxå bra. Elin är lätt bäst av tjejerna tycker jag.

Vem tycker du är bäst? (om du ser på Idol)

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Biobiljetter mot våldtäktsförsök?

 1. Anna

  Vilka busungar men de är ju sånt som hör till 🙂
  Tycker som sagt om Geir men bra att han åkte.
  Jag gillar Elin, Minnah och Jay.
  De blir spännande fortsättning!
  Kram Anna

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: