web analytics
Gå till innehåll

Jag ligger på första plats :-D

Sitter här o känner mig allmänt trött. Flickorna är med kompisar och Benjamin är på fotbollsträning. Han ska med en kompis hem efter träningen. När vi hämtar honom så cyklar vi ut till min svärmor. Hon ringde o bjöd ut oss på eftermiddagskaffe. Fredrik är på kurs idag med så det blir jag o barnen.

Blev lite förvånad när jag gick in på Bara blogg portalen. Jag låg på första plats. Roligt! 

Det varar säker inte så länge men det är roligt så länge det varar.

I morgon är det skola i vanlig ordning. Jag börjar dagen med ett möte o avslutar den med ett möte. Det första är i stan o det andra är 30 mil bort. Jag kommer att vara borta nästan hela dagen. Det ska bli intressant iaf så jag ser fram emot dom båda mötena. Speciellt det sista.

Jag läste i aftonbladet att en svensk seglare på 57 år försvann i Bermuda-triangeln. Läskigt. Jag har alltid varit intresserad av att veta och läsa om Bermuda-triangeln. Det som gör det så intressant är väl just att man inte vet vad som händer där. Det är lite mystik i det hela. Tragiskt för de anhöriga som i stort sett aldrig får veta något.

Jag har tvättat och vikt tvätt. Det tar aldrig slut. Ska snart ner en gång till och fixa till en maskin, sen cyklar vi ut till fotbollsplanen och sparkar lite boll innan vi cyklar ut till svärmor.

Önskar er som läser en fin söndag!

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

4 reaktioner på ”Jag ligger på första plats :-D

  1. Eva

    Godmorgon. Det där med att sluta röka har jag försökt men jag blev som ett monster och det var verkligen inget roligt för folk i min omgivning. Sen röker min sambo med och ska man sluta så är det ju bättre om båda gör det samtidigt.
    Mobilen som vi ska köpa är nästa ett måste. Hennes andra funkar knappt och vi måste kunna nå henne när hon är ut på kvällarna så vi får se vad vi gör. Hoppas du får en härlig Måndag. Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: