web analytics
Gå till innehåll

Skolbarn fick porrpennor

När man ser den rubriken så kan man ju inte låta bli att gå in o läsa. Man undrar vad det är för någon som ger barn porrpennor. Det var i Tyskland som gav bort porrpennor i stället för godis som de brukar ge barnen vid skolstart. Enligt rektorn så var det kommunistpartietsfel.

Ja det är alltid bra att lägga ansvaret på andra människor för då slipper dom själva stå till svars. Förstår inte hur det kunde bli så fel egentligen. Porrpennor ligger långt ifrån godis.

Ja ja. Så kan det gå när inte haspen är på.

Jag skulle åkt i väg på två möten idag som jag dessutom såg fram emot men jag fick hoppa på det för lilleman är hemma och är sjuk. Han är så hostig och förkyld. Stéphanie är oxå hostig så det är väl något skit som går runt nu.

Jag skulle lagt in foton från helgen men får göra det när min sladd är funnen. Jag har lagt undan den på ett väldigt bra ställe. Ett sådant bra ställe så jag inte kommer i håg et själv. Smart!

Just nu leker Pontus och är lite piggare. Han har sovit några timmar och han behövde nog det. Får se hur eftermiddagen blir.

Jag har läst ut min bok hypnotisören av Lars Kepler. Det är Alexander och Alexandra Ahndoril som "är" Lars Kepler. Boken var kanonbra. Man kunde inte riktigt släppa den. Deras andra bok har väl kommit ut nu om jag inte minns fel. Ska försöka få tag på den. Ska börja läsa en annan bok nu. Har ni några boktips så kom gärna med dom.

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

2 reaktioner på ”Skolbarn fick porrpennor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: