Gå till innehåll

Jag tänker och fundersr

Man ska inte fundera så mycket för man blir inte klokare ändå, men naturligtvis undrar man varför!

Idag har jag slagit in julklappar och inhandlat födelsedagspresenter. det ska bli roligt när man kan ställa iordning den hekt. Presenten ska gå till en 5å år ung kvinna. I morgon ska jag handla till min svärson som ska bli 20 år. 

December månad är en fattig månad. Det är flera som fyller år och sen har vi julen och nyårsafton. Det är tur att man börjar inköp till både julklappar och presenter efter jul till kommande födelsedagar och jul.

I morgon ska jag ta blodorover för att se hur alla mina värden är. Förhoppningsvis bra. Sen ska min dotter till doktorn. Jag ska följa med henne dit. Får se vad de kan göra för henne. 

Vad mörknar till fort nu. Man blir allmänt trött och hängig. Jag försöker lägga mig tidigt men är så trött när jag vaknar på morgonen. Fast jag älskar julen så hoppas jag på en tidig vår.

Nu blir det sängen. God natt och sov gott! 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: