web analytics
Gå till innehåll

Jag tar en dag i taget

Så då börjar vi få i ordning efter byten av rummen. Tre rum som skulle ändras. Det nya vardagsrummet är inte så stort men det är familjärt och vi trivs. Det är huvudsaken att VI i familjen trivs! Man behöver inte ha det så stort. Det blir mer lättstädat så här med. Jag tycker det är skönt. Den enda nackdelen som jag ser det är att det blir så varmt men det är inget som en fläkt inte kan åtgärda. Hallen uppe är nästintill klart nu. Mattan är på plats och Benjamins dator ska flytta ut där. Jag har sagt att jag inte vill att barnen har datorerna inne i sovrummen. Hallen nere håller vi fortfarande på med. Där är det lite svårare då alla faktiskt springer där hela tiden. Hallen är ju den plats i huset som alla korsar flera gånger om dagen!

Veckan har börjat och Pontus blev sjuk. Han åkte till skolan men sen ringde hans lärare och sa att han mådde illa i skolan. Dessa influensatider är inget roligt. Han får bli hemma i morgon med utifall att. Själv har jag planer på att tvätta. Tvättmaskinen är nog den maskin som går varmast här hemma förutom diskmaskinen. Ja och dammsugaren förstås!

En skör tråd att balansera på

Annars är allt bra här hemma. Jag tar en dag i taget och gör det bästa av den. Vissa dagar är bättre än andra. Men så är det ju för oss alla. För vissa mer och för vissa mindre. Det är inte alltid så enkelt för allt är lite som en tråd där man ska försöka hålla balansen. Vilket inte alltid är det lättaste. Jag har bestämt mig för att hålla alla negativa människor borta. Jag börjar där. Sållar bort dom elaka människorna! Dom som suger energi från en!

Jag ska göra mig i ordning för sängen nu. Klockan är mycket och jag är dödstrött. Jag följde med min son när han köpte sin nya bil. Det var roligt men man blir ju så trött av att åka bil. I morgon kommer kanske min ena sons flickvän hit på besök. Ska bli roligt och få umgås lite med henne.

Jag säger god natt och sov gott! Sköt om er <3

Blommor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: