web analytics
Gå till innehåll

Nytt badrum hade inte varit fel

Vi ska ha konfirmation på lördag. Mina tvillingar ska konfirmera sig. Vi blir inte så många men de som kommer är hjärtligt välkomna. Min mamma och hennes man samt mina två yngre syskon kommer och så blir det vi i familjen. Bara vi är ju 12 st så vi blir ju 15 st sammanlagt. Det ska bli roligt. Det jobbiga är att alla ska duscha så klart. Vi har ett badrum och vi är 15 som ska duscha. Det kan ta sin lilla tid så det är att börja i tid hahaha.

Jag skulle vilja ha ett badrum till. Gärna med badkar och gärna större än det vi har. När jag bodde i Eslöv så hade vi två toaletter. Ett lite större med dusch. Det var skönt att ha faktiskt. Jag skulle ge vad som helst för att få ett stort badrum här med. Vi bor ju i hus så kanske skulle vi kunna fixa så vi kunde få ett nytt badrum. Jag vet inte. Jag kan ju inte de där bitarna men det finns ju experter för det. Bland annat så kan Rörassistansen det där.

Det blir kanske inte så dyrt att göra det?! Det kan ju vara värt och kolla upp det!

Publicerat den Kategorier Blogvertiser

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.