web analytics
Gå till innehåll

Julklappstips så här innan jul

Jag har en sjuåring som älskar popcorn och en nioåring som älskar glass.  Jag har hittat de perfekta julklappen till dom. Vad sägs om en popcornsmaskin och en mjukglassmaskin? Perfekt att ha hemma när suget faller på. Eller vad säger du?

Popcornsmaskin

Mjukglassmaskin

Jag kan tänka mig att mina pojkar hade blivit överlyckliga om de hade fått en sådan i julklapp...eller i födelsepresent. Det är snart jul och sedan har jag ju min sjuåring som fyller år i januari. Ska kanske investera en popcornsmaskin till honom då? Det tåls att tänka på.

Dagen idag har sprungit iväg och jag har tvättat hela dagen. I morgon ska vi baka pepparkakor och bara mysa. På onsdag blir det en tur till Kalmar för att köpa det sista till jul och nyår och sedan är det julafton. Ja dagarna går fort nu.

Nu ska jag ta mig till sängen och kanske se något på TV där. Får se om jag orkar. Ha en fin kväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: