web analytics
Gå till innehåll

Kallt och åter kallt

Vädret har varit lite bättre idag än igår. Det har blåst men inte regnat. Ska bli skönt o komma hem med. Saknar Sally o resten av gänget som är där hemma. Robin, Tove o lilla Nellie har varit på släktträff idag. Jag hoppas de har haft det roligt, men det tror jag nog att de har haft.

Snart går vi i in i augusti månad o mitt löfte till barnen har jag hållit men jag hade önskat de hade kunnat få mer av det. Jag lovade dom att vi skulle bada så mycket det bara går i sommar men vädret har inte alltid tillåtit det. Vi får väl se hur de sista veckorna blir för dom.

Nu ska jag natta mig. Ni får sova gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: