web analytics
Gå till innehåll

Kallt och åter kallt

Vädret har varit lite bättre idag än igår. Det har blåst men inte regnat. Ska bli skönt o komma hem med. Saknar Sally o resten av gänget som är där hemma. Robin, Tove o lilla Nellie har varit på släktträff idag. Jag hoppas de har haft det roligt, men det tror jag nog att de har haft.

Snart går vi i in i augusti månad o mitt löfte till barnen har jag hållit men jag hade önskat de hade kunnat få mer av det. Jag lovade dom att vi skulle bada så mycket det bara går i sommar men vädret har inte alltid tillåtit det. Vi får väl se hur de sista veckorna blir för dom.

Nu ska jag natta mig. Ni får sova gott.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: