web analytics
Gå till innehåll

kigurumi – djurdräkter till alla

Jag hamnade på en sida som säljer kigurumi. Det är dräkter som har sitt utsprung från Japan och själva ordet kigurumi kan översättas till djurdräkt. på sidan kan man hitta många roliga djurdräkter och det som är så roligt med sidan är att det finns många olika sorters djur att välja mellan. De inspireras av djur från världens alla hörn Speciellt en av dräkterna fastnade jag för och jag tror att några av mina barn hade älskat densamma.

En söt liten panda hade mina två minste barn blivit om jag hade fått välja. Pandor är ju bara för söta. Ska man beställa något därifrån så har man varan hemma senast 3 dagar efter beställning. Det kallar jag service. En sådan här dress kan man ha precis överallt. Jag hade nog haft min i soffan en fredagskväll.

Berätta gärna vilken dress som är din favorit? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: