web analytics
Gå till innehåll

Konkurrens

Kate fick konkurrens av Viktoria skriver aftonbladet. Nja...det vet jag inte precis. Jag tycker faktisk att Kate var vackrare när hon sa ja till sin prins William. Jag såg inte på detta bröllopet heller men jag har ju sett bilder på dom. Kate var lätt vackrare.

Visst är det vackert att se på men vad kostar det inte? Det snackas om förlust av ekonomi hit och dit men att slänga ut miljoner på bröllop gör inget. Jag vet att pengarna kommer från olika ställen men jag retar mig ändå på det. Dom pengarna hade kunnat gå till något mycket bättre.

När jag gifte mig så kostade det bara klänningen och mannens kläder. Ja och barnens kläder naturligtvis. Men jag är ju bara en vanlig Svensson men det dög till mig.

Jag gifte mig när jag hade min 30 årsfest. Ingen visste om att jag skulle gifta mig så det var ju smått häftigt, men det var egentligen inte därför som jag valde den dagen.

Jag är så trött idag. Har sprungit på toaletten varannan timme idag och det är helt ärligt skitjobbigt. (nej jag är inte dålig i magen. Jag har varit kissnödig). Jag var i affären med fem av barnen och det var ingen höjdare idag kan jag säga. Det brukar gå bra men idag var barnen helt upp i esset. De skulle inte göra det jag sa och när jag satte de två minste i kärran så skulle den minste inte sitta där. Nej då skulle han sitta i själva kärran och det gick jag inte med på.

Vi handlade klart och cyklade hem sen fick de springa sig trötta på gården i stället. De är fortfarande pigga men det är inte jag. Hur ska jag få dom trötta?

Jag ska nog snart lägga mig. Risken är bara att jag får gå upp i natt för ett toalett besök. Det är ju inte konstigt att man är trött egentligen när man måste gå upp mitt i natten.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Konkurrens

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: