web analytics
Gå till innehåll

Kreativitet är avkopplande

Min terapeut säger Ibland att jag ska ta det lugnt. Försöka i alla fall. Jag stressar gärna upp mig och är överallt. Jag kör slut på mig själv. Nu har jag bestämt mig för att en gång om dagen sätta mig vid mitt skrivbord och vara kreativ. Har jag inte tålamod en dag då kan jag göra i ordning där jag har mina saker.

Jag var på barndop i helgen och gav då bort en barnvagn som jag skälv hade gjort. Scrapbooking kan vara avkopplande. Jag har gjort en till mitt äldsta barnbarn när hon döptes men den blev tyvärr förstörd under en flytt. På barndopet så beställde mitt barnbarn en barnvagn. Hon tycker om färgerna rosa, lila, vit och ljusblå. Jag gjorde en vagn i lila toner igår. Idag gjorde jag en till Sebastian. Nu har jag bara två barnbarn till som jag tänkte skulle få en. Ja det är avkopplande när jag väl sitter där.

Idag är jag inte lika trött som jag var igår men tankarna strömmar igenom mitt huvud. Tankarna väcker känslor och det är jobbigt. Jag har börjat se på saker och ting på ett annorlunda sätt. Jag kan ibland se hur allt faktiskt var. Den förskönande bilden börjar suddas ut och det är så jobbigt. Att se tryggheten som man trodde dig ha rasa och jag känner ibland att marken jag står på börjar fall.

Vart ska jag ta vägen? Känns ibland som att jag står i ett träsk och kan inte ta mig ur. Jag är fast på något sätt. Efter en session i terapin skulle man behöva en psykolog att prata med. Det rör upp så mycket i huvudet. Ska försöka komma ihåg att skriva ner allt på papper så jag kan ta upp det på terapin nästa gång. Ska inte läsa det själv innan bara. Gör jag det så slutar det med att det inte är så viktigt och då slänger jag det.

Nej. Nu måste jag göra lite nytta här hemma. Jag hoppas ni har haft en underbar dag. Önskar er en fin fortsättning ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.