web analytics
Gå till innehåll

Kroppkakor för hela slanten

Trött och mätt efter dagens middag. Kroppkakor blev det. Jag brukade kunna äta 6-8 st men nu sen operationen så får jag ner 1 1/2 ca. Lagom. Innan jag opererades så var jag rädd för att jag skulle bli fortare klar vid middagsbordet och skulle få sitta och vänta på att resten av familjen skulle bl klara. Men det behövde jag inte oroa mig för. Jag blir klar lika fort som dom nu. Eller lika sent. Det är hur man vill se på det. Jag äter mindre på lika lång tid. Perfekt. Jag blir mätt i alla fall och det är huvudsaken.

Jag har gått ner 22 kg och har minskat 20 cm i omkrets. Jag mår bättre och har inte haft några problem än så länge. Jag har dumpat några gånger men man lär sig med tiden på vad jag kan äta och hur jag ska äta. Jag försöker äta lite med ofta, men det är svårt det med ibland. Att få i mig vätska är jag dålig på. Jag skulle behöva dricka mer än vad jag gör och jag försöker tänka på det. Det har gått 7 månader sedan min Gastric bypass operation. Det är inte klokt vad tiden springer iväg.

Jag väntar på att få besked om hur mitt långtidssocker ligger. Jag hoppas på att det ligger bra. Sockret brukar höja sig rätt så bra efter måltiderna men har sänkt sig efter 2-3 timmar till rätt nivå. Jag vill inte gå på sprutor igen.

Pontus mår bättre idag. Ingen feber har han haft idag så det var skönt för honom. Hans kompis ringde och frågade om han ville följa med till badhuset men det får bli en annan gång. Det var synd för Pontus älskar att bada. Nu är dom lediga 4 dagar till sen börjar den andra terminen. Jag längtar redan till sommarlovet för då är det förhoppningsvis varmt och skönt. Idag är det milt för snön börjar smälta och det är blöt och slaskigt på marken. Inget roligt att gå i precis.

Nu ska jag njuta av en kopp kaffe. Önskar er alla en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.