web analytics
Gå till innehåll

Kroppkaksdags


Denna dagen har sprungit iväg. Det kan bero på att jag har stått med kroppkakor halva dagen. Fredrik hjälpte mig att skala 15 kg potatis i förmiddags. Det gick rätt fort då vi var två som skalade. Sedan åkte vi iväg till kyrkogården och satte blommor hos Thomas (Fredriks bror) och pappa. Tände även ett ljus hos pappa. Man kan ju inte tända hos Thomas för där han ligger får man bara tända fram till den siste februari.

Sedan for vi hem och jag började med kroppkakorna och Fredrik gick ut och vaxade bilen. Det blev lyckat och gästerna som var Iris och Rasmus blev så nöjda så. Ja om man ska bortse från familjen då. Det blev 81 stycken av det hela.

Nu sitter man med paltkoma nästan. Ska dock snart till affären och handla lite sedan blir det att duscha barn och lägga dom. Jag ska se Big Brother i kväll. Det är ju utslagning idag. Blogg Hanna är inte så populär i huset och ärligt talat så hade jag väl oxå svårt för henne. Men det behövs en Blogg Hanna för att röra om i grytan för att det ska hända något.

Jag ser på BB dagligen nästan och jag tycker att många i huset är sämre än Hanna faktiskt. Hanna är ändå så pass ärlig så att hon kan säga vad hon tycker inför de andra deltagarna medan många av de andra pratar bakom hennes rygg. Sedan är det några som mobbar ut henne totalt och det ska föreställa vuxna människor i huset. De andra deltagarna är alltså inte så mycket bättre än vad blogg Hanna är med andra ord.

Ha en fin kväll!

Intressant?

5 reaktioner på ”Kroppkaksdags

  1. Smulan

   Ja de satt där dom skulle 🙂 Det blev en del men det som blir över fryser jag in. Perfekt att ta fram vid senare tillfälle.
   Ha en fin dag

   Svara
 1. Anna

  ojj va mat, har aldrig ätit kroppkakor.
  Tände också ljus hos pappa i lördags men jag visste inte att de blev ljusförbud efter ett visst datum, ska kolla upp hur de är där.
  Kram

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: