web analytics
Gå till innehåll

Kvalificerade optiker

Jag har haft glasögon nu i ca 20 år och bara under dessa 20 åren så har det hänt mycket. Då för 20år sedan visste jag inte om om man kunde beställa via internet, men jag tror inte det. Idag kan man det men för mig är det inget val. Jag vill gå till en kvalificerad optiker och prata med han eller hon öga mot öga. Visserligen är det kanske billigare att beställa via internet men jag tycker det är värt pengarna som man får betala i en fysisk butik. Man har många frågor och det känns skönt att kunna prata med en erfaren optiker då.

Idag så blir butikerna allt mer vanliga at gå till igen och det glädjer mig. Skulle det vara tvärtom så innebär det ju att allt fler butiker fick läggas ner och et tycker jag skulle vara synd.

Min sn fick glasögon för några månader sedan och då gick vi till en erfaren optiker som verkligen tog sig tid för min son. Det gick snabbt ändå med själva undersökningen men hon tog sig tid för min son. Han behövde glasögon och han hade redan bestämt sig för vilka han skulle ha. Han är ju en Star Wars fantast så det blev två par i samma tema.

De hade många olika teman man kunde välja mellan. De hade allt från Nalle Puh till Spindelmannen. Då ett barn ska ha glasögn så är det extra viktigt att de får några de tycker om för annars är risken att de inte vill ha dom på sig.

Jag blev glad över att vi fick en sådan kunnig optiker sm vi fick. Hon var inte bara duktig på sitt jobb utan hon tog hand om min son på bästa sätt ch hjälpte honom när han skulle prova ut sina glasögon.

Nej det är skönt med en fysisk butik där det finns kvalificerade optiker anställda. Jag är verkligen glad över att det blir mer vanligt igen med fysiska butiker och duktiga optiker på plats. Vill ni läsa mer om kvalificerade optiker så kika in på brightoptical.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: