web analytics
Gå till innehåll

Läxhjälp är bra att få

Barnen har sportlov, men den slutar idag. I morgon är det en vanlig skoldag igen. Var gång jag går igenom skolgården så går mina tankar bak då jag själv gick i skolan. Då när jag gick i skolan så hade vi läxhjälp. Fast det var inte under skoltid utan det var på fritids. Man gick dit efter skolan och sedan fikade vi. Efter fikan så var det dags att göra läxan och då fanns det en speciellt fröken där som hjälpte en. När läxan var gjord så fick man gå ut och leka.

Idag finns det fler alternativ till läxhjälp och det är ju bra. Det kan aldrig komma för mycket av den varan tycker jag. I skolan så hade vi speciella grupper med där det inte var så måna i varje grupp. Det blev enklare att jobba och man fick den hjälp man behövde och det var ju på grund av att läraren hann med oss alla. Det gör dom inte idag. Det är för många i varje klass för en lärare tycker jag.

Hur var det på din tid när du gick i skolan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.