web analytics
Gå till innehåll

Lazarus av Lars Kepler

I Norge så hittas det en död man i en lägenhet. Polisen öppnar en frysbox i köket och hittar där ett fruktansvärt fynd. Det är ett offer som kommer visa sig vara en okänd gravskändare och troffésamlare. Det går några dagar och kommissarie Joona Linna kontaktas där utredare ber om hjälp om ett annat mordfall som skett på en camping utanför Rockstock. Det framträder ett mönster som Joona Linna helt omöjligt kan ignorera fast det verkar vara vansinnigt. Kan det vara möjligt att uppstå från de döda? En del kallar det för mirakel medan andra kallar det för en fruktansvärd mardröm.

Format: Inbunden
Språk: Svenska
Serie: Joona Linna (del 7)
Antal sidor: 600
Utgivningsdatum: 2018-10-19
Förlag: Albert Bonniers Förlag
Medarbetare: Hummingbirds
Dimensioner: 222 x 143 x 40 mm
Vikt: 684 gram
SAB: Hc
ISBN: 9789100142698

Jag trodde aldrig att jag skulle säga Aldrig när det gäller Lars Kepplers böcker men just nu så är det aldrig med stort ALDRIG! Jag har läst de andra böckerna och jag har tyckt att dom var så bra så när jag fick höra att en ny bok vart på väg så blev jag så förväntansfull. Jag såg verkligen fram emot Lazarus så mycket, men snacka om att jag blev sååååå besviken!!!

Det tog mig evigheter att komma igenom boken och det är tur att man är en van läsare för då behöver man inte läsa igenom alla ord i boken utan det går fortare att läsa en bok för varje bok du läser men ändå få med allt.

Hur gärna jag än skulle vilja rekommendera denna bok så kan jag inte göra det. Jag brukar alltid ge minst en stjärna av fem, det vill säga om det är en bok jag inte tycker om. Denna boken får inga stjärnor alls! Den är bara så för mycket!!!

Skulle du mot förmodan ändå bli sugen på boken så finns den att köpas på bokus, adlibris och akademibokhandeln

2 reaktioner på ”Lazarus av Lars Kepler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: