web analytics
Gå till innehåll

Lördagen i text och bild

Igår var en fin dag. Den började med en tur till traktor museet där vi tittade på gamla traktorer och fina bilar. Fredrik var nog den som var mest intresserad av traktorerna men jag satt gärna med fikan 🙂 Vi fikade med kaffe och kaka och innan vi åkte därifrån så tog vi vars en glass.

På vägen hem så strandade vi på olika loppis. Jag hittade inte så mycket men det är roligt och bara kika runt. En bricka och en ny Kalle Anka plånbok hittade jag iaf.

Vädret var jättefint så när vi kom hem så fixade vi med vår egen loppis som vi har här hemma. Men mitt i all sol så kom regnet. Bara så där helt plötsligt men det försvann lika fort igen. Jag handlade hem mat till barnen och Diana. Det blev tacos. Själv så gick jag och Fredrik ut på Robinson Crusoe Borgholm. Det blev grillbuffé med vitt vin till.

Det var en mycket vacker kväll faktiskt. Havet låg så fint med alla båtar runtomkring sig. Det blev några foton. Här kan ni se några.

Snart får vi gäster så jag ahr fixat en del och mer ska det bli. Ha en fortsatt fin söndag.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: