web analytics
Gå till innehåll

Lurad på tusenlappar

Här har vi Hampus. Han ville hjälpa till när jag gjorde hemmagjord pizza. Han var så duktig. Nöjd blev han med ;-D

Vi gjorde en pizza med kebab och en pizza med köttfärs.

Smarrigt värre blev det!

Nu sitter jag här o skriver min blogg. Jag har inte gjort så mycket idag om jag ska vara ärlig. Jag har dammsugat av lite i köket och vardagsrummet. Slängt in en maskin tvätt och tagit upp en maskin färdig tvätt som ska vikas och läggas in. En slapp dag har det varit, men det är rätt skönt o ha det med.

Stéphanie och tvillingarna är i kyrkan och lyssnar på deras vänner som sjunger i kören. De följde med Beatrices bästa kompis mamma o mormor.

Det har varit rätt så fint väder här idag. Ingen blåst o ingen mer snö har kommit. Men snödrivorna finns kvar på sina stället och var gång man ser doms så längtar man bort. Läste i aftonbladet att en kille hade blivit lurad på 36 800 kr för en resa. Det stod något om resesällskap. Vad som menas med det vet jag inte.

Bokar de till bolag som de inte känner till? Åker dom med resesällskap som de inte känner? Varför? Hur vågar de lita på folk de inte känner? Hur vågar de betala så mycket pengar till någon eller något som de egentligen inte vet något om?

Då när vi skulle åka till Spanien så läste jag noga igenom allt som stod på sidan, men nu åkte vi med ett känt resebolag men iaf. Man måste ta reda på saker och ting o framförallt inte betala till någon man inte känner.

Nu ska jag snart fixa till lite kaffe o ta en fika med familjen. Sen får jag nog vika lite kläder med. Jag önskar er alla en fin kväll!

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: