web analytics
Gå till innehåll

– Obotlig cancer. Du är död inom vecka, sa läkaren.

Det har tydligen spridits om att Daniel Westling varit akut sjuk.

- Daniel Westling är inte akut sjuk. Det är fullständigt oacceptabelt att såna här uppgifter sprids, säger hovets informationschef Nina Eldh

Jag vet inte varför de sprider sådana rykten överhuvudtaget för vem är intresserad av att veta det? Det är många som blir akut sjuka. Bara för att han snart ingår i hovet så är det väl inte så intressant o veta det?!

Ibland har inte tidningarna mycket att skriva om så det är väl därför.

Piercade kattungar
. Har ni sett det någongång? Jag har inte sett det sälv i verkligheten o jag hoppas att jag slipper det med för jag anser att det är djurplågeri. Holly Crawford, 35 tyckte inte att det var det så piercade sina 3 kattungar och försökte sen sälja dom.

Sjukt! Hur kan man bara få tanken att göra en sådan sak?

Såg ni inslaget där en tv-reporter pratar om nyheterna och där en medarbetare syns i bakgrunden och tittar på porr? Han fick behålla jobbet. Helt otroligt. Vissa behöver inte göra så mycket väsen av sig förrän de får sluta sitt jobb. Det räcker att de har fel kläder på sig, men en som porrsurfar på arbetstid och samtidigt gör det så tv-kamerorna får med det, det gör inget.

Man har sett filmer där de har pratat om Mexiko. Den laglösa landet. Av det man sett och hört stämmer nog till en viss del. Ciudad Juarez – Världens farligaste stad, där dödas 10 människor om dagen.

Det finns så många söndertrasiga kroppar och det är så pass vanligt så det blir aldrig som nyhet i tidningarna. Skrämmande!

En sak är säker iaf. Jag kommer aldrig att besöka Mexiko!

Bildextra Världens farligaste stad OBS! Varning för starka bilder

Att få fel diagnos när man är hos doktorn är något man inte förväntar sig att få. Ibland har man fått det men det har inte gällt livet samt så har man fått höra det på ett bra sätt. Det fick däremot inte GunBritt Wärme, 62. Hon hade kräkt blod så hon åker till akuten.

– Obotlig cancer. Du är död inom vecka, sa läkaren.

Hur kan man bara säga det så? Det var dessutom inte cancer hon hade utan ett magsår. Nu skulle GunBritt bli överlycklig för hon får ju leva men att få sådant kastat i ansiktet på en tar nog rätt så bra.

Den läkaren som uttryckte sig så borde inte fått vara kvar som läkare.

Vissa personer beundrar man otroligt mycket. Man behöver inte ens känna personen i fråga. Någon som jag beundrar oerhört mycket är Allison. Hon har inga armar och extremt korta ben. Trots det så föder hon en son som hon tar hand om. Se inslaget här. Berätta gärna vad ni tycker!

Nu är det dags för mig att göra lite nytta. Barnen är ute o leker i snön så jag passar på att springa ner till tvättstugan. Dags för tvätt!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”– Obotlig cancer. Du är död inom vecka, sa läkaren.

  1. Vattenbäraren

    jag skulle vilja säga två saker på ämnet cancer. För det första så har jag synpunkter på när "sjukdomen får ett ansikte", vilket man kan säga i detta fallet. vanliga döda, har inte lika ont, lika mycket lidande som de kända ansiktena har. Eller så finns inte deras sjukdomar på samma sätt som de som är berömda. Lidandet är det samma, tro mig.

    Svara
  2. Smulan

    Ärligt talat så förstår jag inte vad du menar fullt o fast med din kommentar. Att lidandet är densamma är jag helt med på, men ag tycker det är hemskt att slå en sjukdom i ansiktet på någon på det sättet. Oavsett om den har det eller ej.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: