web analytics
Gå till innehåll

Macken brann ner

Minns ni Roy och Rogers mack? Den brann ner till grunden i natt på grund av ett elfel. Den macken var ju lite nostalgisk. Jag var inte mycket för Roy och Roger men man har ju sett serien för jag har ju en son som älskade den. Ja älskar ska jag nog skriva för han tycker serien är lika rolig idag som den var då.

Macken brann ner på grund av ett elfel. Det får mig att tänka på att man kanske skulle se över hur det är med elen här hemma. Ett elfel kan ju finnas överallt. Min värsta mardröm är att huset ska börja brinna. Vi är många i huset och man vill ju ha ut alla. När jag pratar om detta med folk så säger de: Du är ju ihop med en brandman.

Det hjälper inte kan jag säga. Är olyckan framme så är den!

Har ni några planer för dagen? Själv har jag inga. Jag sov länge och ska bara ta dagen som den kommer. Jag hade så ont i min rygg i går men just nu känns det bättre. Dock så vet jag att det onda kommer senare. Så är det alltid.

Ni får ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: