web analytics
Gå till innehåll

Makaroner

För några år sedan när jag bodde i Eslöv (jag flyttade för 7 år sedan) så fick jag en länk i min inbox på Lunarstorm. Den länken gick till en tråd på familjeliv och den handlade om mig. Ja innehållet var ju inte sanningsenligt men den som startade tråden trodde att hon hade allt på det klara.

Jag hade köpt en bärbar dator och mina barn fick min stationära dator att sitta vid. Det var egentligen allt. Men denna som startade tråden gick ut med att jag lät mina barn enbart äta makaroner för att kunna köpa mig en bärbar dator till mig själv som mina barn inte fick lov att ha. Enligt henne så svalt jag mina barn för mina egna intressen och det var synd om mina barn.

Naturligtvis så hade det varit synd om mina barn om det hade funnits någon sanning i det. Mina barn fick aldrig leva på makaroner. Ärligt talat så var det väldigt sällan som vi hade makaroner eller pasta överhuvudtaget för vi hade vanlig husmanskost till middag. Vilket jag är uppvuxen med.

Jag har inte tänkt så mycket på detta under dessa åren men idag när jag var på Ö&B så såg jag denna kvinna som startade tråden. Ärligt talat så kunde jag inte låta bli att småle. Nästan skratta faktiskt för det hela var ju så patetiskt och otroligt barnsligt gjort. Hon såg mig och stod där med sin mobil telefon och stod flera meter ifrån oss där vi stod i kön. Efter en stund så tog hon och ställde sig i den andra kön och väntade men att stå bakom oss vågade hon tydligen inte då hon valde en kö som var så mycket längre. Det bevisar ju en hel del om vad hon är för en kvinna.

Vi kunde inte låta bli att skratta faktiskt och när vi kom ut ifrån affären så ringde min mamma och frågade om vi kunde köpa makaroner. Då skrattade vi om inget annat för det kom ju väldigt lägligt.

Jag tackar Pia, eller jag ska kanske säga Frankie för det är så hon numera kallar sig när hon kommenterar min blogg med sina sarkastiska kommentarer som saknar grund.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: