web analytics
Gå till innehåll

Mammabloggar

Såg en status på facebook som jag tyckte var bra.

Käre Gud.
I år tog du ifrån mig min favoritskådespelare Patrick Swayze.
Du tog min favorit hårdrockare, Dio.
Du tog en av mina favoritsångare, Michael Jackson.
Så nu vill jag bara att Du ska veta.. Att min favoritpolitiker är Fredrik Reinfeldt...
AMEN 

NEJ! Jag önskar inte livet ur någon utan jag läser det hela med ironi. 

Från det ena till det andra. Som till min blogg tex. Jag har haft många olika bloggar. Iaf startat bloggar men sen har jag aldrig tyckt det var roligt eller givande . Jag har inte tyckt om själva bloggplattformen. Till sist hamnad ejag här på blogspot och startade upp en blogg. Det första inlägget skrev jag 30/-2008.


Men sen blev det inte så mycket mer utan jag testade andra ställen men återvände till sist hit och skrev mitt andra inlägg 27/2-2009. Ett litet hopp mellan de inläggen men efter det så har jag bloggat lite flitigare. 


Idag har jag 1407 blogginlägg och fler lär det ju bli. Förmodligen iaf. Ibland får man lust att sluta o skriva men sen är man där igen o skriver iaf. Man kan inte alltid låta bli.


Jag har 22 som följer min blogg via följaren och 14 st har jag via bloglovin. Sen vet jag några som har min blogglänk som länk på sin egen blogg. Det är roligt när folk tycker om det man skriver och att de som läser min blogg återkommer.


Antalet i sig är inte så viktigt egentligen utan det är att besökarna kommer tillbaka. Då vet man att folk tycker om det man skriver.


Jag har 7 barn och många tror kanske att det automatiskt skulle bli en ren mammablogg, men det är inte det. Iaf inte i mina ögon. Visst. Jag skriver om mina barn men inte bara om dom. Jag skriver om min vardag i sin helhet. I vardagen ingår jobb, hem och familj. Intressen och hobbyn samt mina tankar o funderingar.


Det är väldigt populärt med dessa mamma och pappabloggar. Många skriver och många läser. Jag vet inte om det har blivit en fluga eller något för det är verkligen inne nu. Det finns listor på vem som är sveriges populäraste mammablogg och på vilka pappabloggar det finns.

Min blogg ligger som sagt i vardagen eller allmänt. Ja...eller personligt.Kanske finns det något intressant av det att ta del av?!


Idag har vi varit i stan. Det var shoppinglördag och loppis på Storgatan. Jag hämtade pappa så han kom ut lite. Det var mycket folk på stan.


Vi tittade lite. Fanns en hel del men ändå tyckte jag att det var mycket mer förra året. Iaf så blev jag av med 500 kr på loppisen. Allt gick dessutom till barnen förutom två små söta saker som jag ville ha. Den lilla trä saken var ju bara för söt. Ett litet förråd som jag tänkte var bra att ha. Hårband, hårklämmor eller nagelsax mm mm passar bra att ha i där. 10 kr gav jag för den.

Vad ska man kalla det som finns på nedersta bilden? En praktisk sak iaf tyckte jag när man har tacos. Fick den för 20 kr.

Det är inte priset i sig som gör det hela. Tycker det är roligt att gå o titta bara men oftast så handlar man bara. Barnen köpte nya foppa tofflor för 10 kr st. Som hittat. Frågan är hur länge de håller men det återstår att se.

Pappa åt middag ute. Fläskfilé med potatisgratäng. Han tyckte maten var hur gott som helst. Vi satt på Himla-Gott i Borgholm. De gör verkligen skäl för sitt namn. Det är himla gott!

På torget spelades musik.

Det var som sagt mycket folk men det var roligt o se för på vintern här så är det rätt så folktomt. Det var fint väder men det började blåsa till. 2 1/2 timma senare så gick vi hem med pappa. Tur var det för när vi lämnade honom så dröjde det inte länge förrän regndropparna kom. Det varade inte så länge men det blev blåsigt o kyligt.

Nu ska jag göra lite nytta här hemma. Det kan behövas det med. Ha en fortsatt fin eftermiddag.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

2 reaktioner på ”Mammabloggar

  1. Jessica

    åh jag älskar att blogga 🙂 de är lite som en dagbok för mig som jag kan gå tillbaka i och kika på bilder och se vad jag har gjort senaste åren. kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: