web analytics
Gå till innehåll

Man vågar mer än vad man tror

Aldrig trodde jag att jag skulle våga hålla i en orm. Än mindre själv fråga om jag fick. Något stolt är jag ändå.

När jag väl vågade hålla den stora ormen så var det inte så läskigt att hålla den lilla.

Men hur fina dom än må vara så kommer jag aldrig att skaffa orm. Jag nöjer mig med mina hundar 😊

Det är mitt i veckan och det är alla hjärtans dag. Mina tankar går till Carina,  min bästa vän. Året innan hon gick bort då var jag och några av mina barn hos henne i en vecka. Alla hjärtans dag kom och jag hade köpt 10 röda rosor till henne. Hon blev glad. Minns jag inte fel så var den veckan sista gången jag träffade henne, men jag är inte säker. Jag har ibland stora problem med mitt minne. Det är ute alltid jag kommer ihåg sådant som jag kanske borde komma ihåg.

Sista bilden jag fick av Carina ♥️ Här med sitt ena barnbarn ♥️

Jag saknar henne så mycket. Jag kan inte beskriva saknaden med ord. Ska åka till hennes grav i sommar. Som jag brukar göra.

Ska göra i ordning pappas grav med så fort det blir vår. Rensa bort ogräset. Det behövs. Lägga ny jord och sätta nya blommor. När min näst äldsta son med familj bodde hemma så ville alltid mina barnbarn hjälpa till. Dom vattnade och putsade gravstenen. Så gott dom kunde. Mina två små troll. Dom är så fina mina barnbarn. Lille Liam, min tvullingsons son, mitt näst yngsta barnbarn försöker med ta sig an det arbetet. Goa unge ♥️

Idag ska jag ta mig an min tvätt. Det behövs. Tråkigt arbete men det är skönt när det väl är gjort. Ska städa mitt kök med. Igår lagade Hampus och hans flickvännen middag. Så gott. Dom är duktiga. Otroligt skönt att få sätta sig till dukat bord. Det händer inte så ofta.

Ska ta mig en kopp kaffe innan jag tar mig an min tvätt. Önskar er en fin alla hjärtans dag ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.