web analytics
Gå till innehåll

Kärlek som ger trygghet

Ja att jag älskar hundar är väl ingen nyhet?! Med tanke på antalet jag har. Mina hundar är mina fyrbenta familjemedlemmar. Alla har de sina personligheter. De är rätt så olika av sig men de har en sak gemensamt! Det är hur de visar sin kärlek.

Nedan har vi min yngsta hund. Lille Tjabo som är två år. Här myser han för fullt. Han ligger bredvid mig och sover på kudden. Helt underbart söt!

Hundar sviker aldrig! De finns där för dig oavsett vad du har gjort eller sagt. De står kvar när världen gungar. När du har trampat i klaveret. När du har gjort bort dig. De finns där när du är ledsen och förtvivlad. Att bli tröstade av en hund är så fint och äkta.

Jag får många skratt när jag tittar på mina hundar. När dom leker och busar. Att bara se dom ligga i gräset och njuta av väder och vind är så underbart. Jag kan känna ro i mitt eget inre då.

Just nu längtar jag till sommaren. Men först ska det bli vår. Igår regnade det så smått. Snön är borta. Positivt i mina ögon. Men det är fortfarande kallt. Kan bero en del på den fuktiga luften. I år tar jag en dag i sänder. I alla fall för det mesta. Lite har jag planerat. Resor till min dotter i Göteborg. En resa till Stockholm ska det också bli. Och en tur till Skåne och sedan ett besök till Carinas grav. Det är det som jag har planerat för detta året.

Har ni några planer framöver? Har ni planerat för semestern? Jag hoppas  ni får det trevligt.

Jag hoppas ni har det gott denna dag. Önskar er en fin, rolig och härlig dag! Kram kram ♥️

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.