web analytics
Gå till innehåll

Medicinskåpet gör stor nytta

Då sitter man i stugan och tar det lugnt. Vädret är inte som jag hade hoppats på. Solen är framme men det blåser och det är inget badväder direkt. Vi har packat in allt i stugan nu och det är vid sådana här tillfällen som jag är så glad att jag har ett medicinskåpet. Man kan inte undgå att se den bland alla väskor.

Vi köpte detta medicinskåp för några år sen och vi har verkligen haft stor nytta av det. Ännu mer nu när jag fick mer vitaminer som jag ska ta sen operationen.  Innan vi köpte medicinskåpet så packade vi ner det i väskor o då vi är några stycken så var det lätt att glömma bort vilken väska som tillhörde vem. Nu har vi i alla fall allt samlat.

Det finns olika storlekar på medicinskåp och vi har ett stort. I vår familj så är det inte lönt med något mindre. Jag vill gärna ha allt samlat på ett och samma ställe.  Sen är det bra med o kunna ha det borta från barnen med.

Nu ska jag fortsätta att fixa i ordning här i stugan. Vi ska tvätta med. Ett måste efter en helg i husbil. Barnen har varit ute och lekt en del så det har hunnit bli några påsar med tvätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.