web analytics
Gå till innehåll

Blåst och åter blåst

Idag har det blåst o  ovanpå det så har det stängt lite då o då. Det fanns inget roligare att göra än att tvätta. Tre maskiner blev det. Det händer inte så mycket här egentligen för vädret är ju som det är. Barnen roar sig ändå och det är ju skönt. De spelar kort, hoppar på hoppkuddarna eller leker på lekplatsen.  Själv läser jag Lars Keplers senaste roman Stalkar.

I morgon åker flickorna hem för de vill se Black Jack som spelar i Borgholm i morgon kväll. Hade varit roligt o se dom men jag blir kvar här. Jag har ju de små med.

Just nu har jag gått o lagt mig. Vi såg på Morden i Midsomer. De stora barnen spelar kort på altanen men de ska snart ta sig till drängen dom med. I alla fall dämpa sig lite. Lilla Nellie sover som en stock. Jag matade henne innan o hon däckade 🙂  När vi låg i husbilen så hade jag Nellie två nätter så Tove och Robin fick sova. De behövde det.

Ni får sova så gott o sköt om er.

image

image

image

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.