web analytics
Gå till innehåll

Melodifestivalen

Då har snart denna dagen oxå gått. Robin och Stéphanie har varit på fotbollscup. Stéphanie o deras lag kom 3:a bland tjejernas och Robin o hans lag vann hela cupen för killarna. De förlorade inte en enda match!

Behöver jag säga att jag är stolt???

Tyvärr kunde vi inte vara med o titta för Fredrik har vakten och de spelade borta. Roligt iaf att de kom på de platser de gjorde.

Vi har handlat godis för kvällen och det blir nog melodifestivalen i kväll. Ska Dolph Lundgren vara med i melodifestivalen? Ja inte i kvällens men jag läste någonstans att han skulle vara med. Ska ju bli väldigt intressant o se.

Jag tycker inte melodifestivalen är som den har varit. Tycker det är långt ifrån schlager iag än vad det var förr. Nu kan man ha rocklåtar och operalåtar. Det kallar jag inte för schlager!

Min äldsta son åker på till Idre i morgon. Jag hoppas han får roligt. Själva blir vi kvar hemma o plumsar i snön som vi har liggandes här.

Ni får ha en fin kväll!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

4 reaktioner på ”Melodifestivalen

 1. Maria aka jakeline

  Förstår att du är stolt! Håller med om att melodifestivalen inte är vad den varit, men välkomnar till viss del förändringar. Schlager är ändå tyska för hitlåt, och även rocklåtar kan vara hitlåtar. Att det var röstningsrekord de året Lordi vann måste ju skvallra om något? 😛 Eller så var de alla stackars karlar som tvingas titta med sina tjejer som röstade. 🙂

  Ha en trevlig kväll!

  Svara
 2. Penny

  Jag håller med, den är inte som den var förr. Glanstiden är nog förbi, men vi sitter laddade ändå som vanligt.

  Har också skrivit om det i min blogg =)

  Vilka hoppas du går vidare av de som är med idag?

  Svara
 3. Annmi

  Waoo..Förstår att du är Stolt ♥..Det SKA du vara,vilken kille .9
  Håller med om Melodifestivalen den är inte som förr!

  Ha en gooer Lörda'kväll *Kram*

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: