Gå till innehåll

Melodifestivalsdags

Melodifestivaldags om en stund. Måns Zelmerlöw har tydligen drabbats av kräksjukan. Den är inte rolig o ha. Aftonbladets läsare hade Neo och Lovestoned som favoriter.Jag brukar inte ha samma smak som de flesta så det ska ju bli roligt att höra dom. Jag vet inte ens vem dom är.

Anna Bergendahl, Py Bäckman, Sibel, Pernilla Wahlgren, Noll Disciplin, Peter Jöback, Lovestoned och NEO är iaf dom som ska tävla o det finns några jag känner till. Några jag tycker är bra och några jag absolut INTE tycker om.

Pernilla Wahlgren har förgyllt de sista 7 åren. Hon har inte varit med o tävlat under dessa åren, men i kväll ställer hon alltså upp. Varför??? Jo enligt hon själv så ska hon rädda schlagern. Jo men visst!!! Enligt mig så är hon årets flopp innan hon ens har kommit upp på scenen.

NEJ! Hon är INTE en av mina favoriter i kväll!!!

Nu innan jag har hört dom så hejar jag på Sibel, Py Bäckman, Anna Bergendahl och Peter Jöback. Sibel är superduktig. Har iaf varit det de ggr hon har utfört något stort. Py Bäckman är en artist som jag alltid har tyckt om. Anna Bergendahl var duktig sist jag såg henne o Peter Jöback tog jag bara för att jag var tvungen att ha med 4 st.

Pernilla vill jag inte ska vinna o de två andra vet jag inte vem dom är. Ska bli roligt om jag tycker detsamma sen när tävlingen är avslutad...skratt...brukar alltid bli ändringar längs vägen.

Aftonbladet - Kristianstadsbladet - expressen

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”Melodifestivalsdags

 1. Maria aka jakeline

  Hur tycker du efter du hört dem? jag brukar ändra mig... 😛 Men jag håller med Pernilla kan inte rädda schlagern, hon låter som alla andra, 40+ artister plus Jessica Andersson vi haft de senaste åren...

  Svara
 2. Smulan

  Jo nog ändrade jag mig alltid...skratt...Lovestoned som jag aldrig har hört tidigare ville jag skulle gå direkt till finalen. Sen var Anna duktig. Nu i efterhand så tyckte jag att hon skulle vara en av dom som gick vidare.

  Pernilla hade jag hoppats på att inte vara en av de fem men det var hon. Nu hoppas jag på att hon faller i den slutgiltiga delfinalen.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: