Gå till innehåll

Delfinal 4 slut

HÄR kan ni läsa om vem jag ville skulle gå vidare INNAN tävlingen ens hade börjat och HÄR har jag skrivit under tävlingens gång.

Noll Disciplin , Neo Anna Bergendahl, Peter Jöback och Pernilla Wahlgren gick vidare. Jag har sagt det innan o jag säger det igen. Jag har inte samma smak som de flesta andra.

Tack o lov så var det Anna som hade fått flest röster av dessa fem som gick vidare. Hon är duktig och var duktig. Av de som gick vidare så var hon helt klart bäst. Jag skrev i mitt förra inlägg att hennes bidrag och hon inte var så bra i kväll, men jag måste ta tillbaka det. Ju mer jag hör på låten ju bättre tycker jag om den.

Hur kunde Noll Disciplin komma med bland fem ???De åkte iaf ut ur tävlingen TACK O LOV! Det innebar iofs att Pernilla gick vidare. Men man kanju inte få allt. Jag hade nog hellre sett Noll Disciplin gå vidare o HON fick åka ut! Hon fick däremot en chans till. Det innebär att jag ska få höra henne en gång till!

Det finns ingen gud.

Neo gick till andra chansen o Peter Jöback åkte direkt till Globen.

Kvällens tävlande var det ingen större klass på. Tacka vet jag de som underhöll

Tyvärr så gick inte de vidare som jag tyckte bäst om. Jo...jag tyckte nog Anna iaf. Men Lovestoned kom inte med. De var de enda jag tyckte skulle kunna gå direkt till finalen!

Delfinalen slut för denna vecka.

aftonbladet

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”Delfinal 4 slut

 1. erica

  Din blogg är lika udnerbar som alltid!
  Jag bloggar också, mest om mitt liv som ung fru och mamma, men inget vardagsgnäll utan livets guldkanter;=) Mat- jag ÄLSKAR mat (kämpar för att gå upp lite i vikt), inredning, mode, BARN-mode, design, osv. Vårt hem var med i vi-föräldrars barnrumsrepotage för ett tag sedan och snart kommer vårt hem i en bok..*stolt*.

  Nej, nu ska jag blogga lite till imorgon.
  Kram på dig!!

  hälsningar Erica

  Svara
 2. Smulan

  Tack så mycket 😀
  Vad roligt att höra att du tycker om min blogg.

  Ja mat älskar jag med. Det syns lite på mig...skratt....men ska börja i morgon med att träna.

  Ska in o kika på din blogg nu
  Kram.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: